hieperdepiep hoera

Welkom bij Bezielende Verhalen; de site waar je geïnspireerd kunt worden door verhalen die je raken.

Verhalen; eeuwenlang mondeling verteld bij een kampvuur, tijdens lange winteravonden, ter voorbereiding op de jacht, of bij de wisseling van de seizoenen. Verhalen om kennis over te brengen of om wijsheden over het leven door te geven. Verhalen die je ziel raken, die je bezielen om op weg te gaan. Verhalen ter lering en vermaak.

Ook nu hebben verhalen nog steeds grote zeggings- en verbeeldingskracht. Met onze verhalenkoffers reizen wij de wereld over op zoek naar inspirerende, ontroerende, grappige of spannende verhalen. Als we zo’n verhaal vinden nemen we dat symbolisch mee in onze koffer. Tijdens onze voorstellingen vertellen we het verhaal aan de hand van dat symbool. Wij vertellen die verhalen rondom grote feesten zoals Midwinternacht, Kerstmis en Pasen. Of als de lente aanbreekt en er een nieuw begin wordt gemaakt. Daarnaast kunnen wij verhalen en onze voorstellingen op uw situatie of wens afstemmen.

Bent u op zoek naar een goed verteld verhaal voor uw vereniging, organisatie of privé, bijvoorbeeld vanwege een (feestelijke) gebeurtenis, dan bent u bij Bezielende Verhalen aan het juiste adres.